AVRASYA İNTEGRATİF TABABET DERNEĞİ

Başkanın Mesajı

Son yıllarda tıpta meydana gelen değişikliklerle, konvansiyonel yöntemlerle giderilemeyen rahatsızlıklar koruyucu hekimliğe verilen önemi arttırmıştır.

“İntegratif Tıp” ise, geçmişten gelen tecrübe ve bilgi birikimini günümüz teknoloji ve bilimsel çalışmalar zemininde uygulamaya kazandırmayı amaçlayan bir sağlık modalitesidir. Bizler, geçmişten bu yana önemi haiz, günümüzde ise  unutulmuş “şifa” kavramını geri kazanmayı benimseyen hekimlik anlayışıyla hastalıklara ve hastalara yaklaşma prensibini edindik.

Avrasya İntegratif Tıp Derneği olarak, bu yönde kendimizi günden güne yenileme ve geliştirme yolunda büyük bir şevkle ilerlemekteyiz.

Uzm. Dr. Burak AYDIN

Avita Derneği Başkanı

Misyonumuz

Bütüncül ve Birleştirici Tıbbın bilimselliğini kanıtlayacak çalışmalara katkıda bulunmanın yanı sıra yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren ilgili kişi ve kurumlarla işbirliği yaparak ülkemizde “kanıta dayalı” Bütüncül ve Birleştirici Tıp kültürünün oluşturulmasını sağlamaktır.

Vizyonumuz

Akademik değerler temelinde genel ve tıbbi etik değerlerden ödün vermeden, “kanıta dayalı” çalışmaları geliştirerek dünya standartlarında hizmet veren referans bir kurum olmaktır.

Prensiplerimiz

Yenilikçi faaliyetlere açık, nitelikli performans gücünü ekip çalışmasından alarak gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmiş, multidisipliner yaklaşımları kapsayan, özgün eğitim programlarını destekleyici bütüncül bakış açısını temel kılmaktır.

Avita Derneği

Kuruluş Amacımız

Avrasya İntegratif Tababet Derneği, 07.09.2020 tarihinde Acil Tıp Uzmanı Dr. Burak Aydın tarafından kurulmuştur. Yoğun stres ve uzun çalışma saatlerinden geriye kalan tüm vaktini integratif ve bütüncül tıp eğitimlerine ayırarak, hekimliğine farklı bir yön çizmeye karar vermesiyle başlamıştır her şey. Bitmek bilmeyen eğitim aşkı ve yeni insanlarla tanışmanın verdiği hazla çalışmalarına devam etmiştir.

Ortak planlarını, hissiyatlarını paylaştığı meslektaşlarıyla integratif ve bütüncül sağlık çatısında toplanmak amacıyla bir araya gelerek Avita’nın temellerini atmıştır. Bugün; derneğimiz bilimsel zeminden hiçbir zaman kopmadan ilerlemeyi amaçlamaktadır. Bu yönde integratif, bütüncül sağlık ve hekimlik anlayışını geliştirme yönünde projeler üretmeye devam etmektedir.

İntegratif Tıp Nedir?

İnsanın bir bütün olarak, bedeninin yanı sıra ruhsal ve zihinsel sağlığının korunması ve tedavi edilmesine dayalı yeni bir yaklaşımdır.

Avrasya İntegratif Tıp Derneğine Kimler Üye Olabilir?

Bütüncül ve İntegratif Tıp yaklaşımına ilgi duyan, birlikte öğrenmek ve gelişmekten hoşlanan 18 yaş üstü herkes derneğimize üye olabilir.

Dernek Faaliyetleri Nelerdir?

Derneğimizde integratif tıp, fizyoterapi, acil tıp ile ilgili konularda bilgi alışverişini arttıran, yeni beceriler geliştirme odaklı eğitim modülleri ve seminerler düzenlenmektedir.

Avita Derneği

Yönetim Kurulumuz

Uzm. Dr. Burak Aydın
Dr. Serdar Özgüç
Başkan Yardımcısı
Dr. Ecz. İsmail Aslan
Yönetim Kurulu Üyesi
Uzm. Dr. Eyyüb Yılmaz
Yönetim Kurulu Üyesi
Fzt. Bülent AYDIN
Sayman
Derneğimizle İlgili Her Türlü Soru, Görüş ve Önerileriniz İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz.
avitasaglik@gmail.com
·    0 (546) 196 34 34